14. Jun 2024

Færder´n 75 år

Ikoniske Færderseilasen er endelig tilbake i full skala. Og for en timing! I år fyller Færderseilasen nemlig 75 år.

Færderseilasen 10.-12.juni 2022 er tilbake der den skal være, som et totalarrangement med fullverdige klasser, uten begrensninger. Nyt magien det er å seile ut Oslofjorden fredagskvelden, med retning Færder, og med masse moro som venter etter målgang i Tønsberg.

Starten er tilbake ved Aker Brygge, og etter at seilerne kommer inn til mål i Vestfold-byen utover lørdagen, blir det aftersail og hygge med likesinnede i Sailors Lounge, og ikke minst topp stemning på livekonsert med Fagernes Yacht Club på kvelden. Melder du deg på Færderseilasen i dag får du rabatterte konsertbilletter (NB: Konserten kommer til å bli utsolgt, så det gjelder å være tidlig ute).

Generalsekretær Anders Kristensen i KNS, og leder for Færderseilasens styringsgruppe, Anne Moe Nicolaysen, er strålende fornøyde med endelig å kunne ønske alle velkommen til Færder`n slik den er ment å være.

-Etter to covid-år trenger vi nå å komme tilbake til livet, og ingenting er mer livsbekreftende enn Færderseilasen, som både er konkurranse og sosialt fellesskap – uten munnbind og restriksjoner, sier de to.

-Vi gleder oss til å gjennomføre det vi hadde planlagt for 2020. Dette blir en skikkelig seilerfest med liv på brygga, og flotte områder allokert for seilene. Dette blir bra, sier Kristensen og Moe Nicolaysen.

Som en ekstra dimensjon feirer seilasen 75 års jubileum i år.  

Meld deg på og les mer på www.faerdern.com. Rabatterte konsertbilletter kjøpes ved påmelding.

Til start

0

Dager

0

Timer

0

Minuter

0

Sekunder

Posisjon målgang

N

59.2675699

Ø

10.4075608