10. Jun 2022

Kongelig Norsk Seilforening

Færder festivalen

På bakgrunn av koronasituasjonen og tilhørende restriksjonene vil ikke Færderseilasen ha noe landarrangement i Tønsberg i år heller. Målgang flyttes til Filtvet, og alle deltakerne seiler direkte til sin hjemmehavn etter endt seilas.

«Slik koronasituasjonen er pr. i dag ser vi ingen muligheter for å kunne ha landarrangementer etter seilasen. Det beklager vi, men samtidig satser vi nå på at ting går i riktig retning, og at vi neste år igjen kan ha en fullverdig Færderseilas med målgang i Vestfold-byen, med yrende liv, konserter og aftersail-arrangementer for glade og fornøyde seilere» sier Nick Sandberg i Færderfestivalen.

«Vi er glade for at vi kan gjennomføre Færderseilasen også i 2021, selv om vi hadde et sterkt håp om at Tønsberg igjen ville være arena for alt som hører med en stor seilas og seilfest. Vi takker alle deltagere for tålmodigheten, og at dere har forståelse for at det er vanskelige tider for arrangørene å planlegge, og å kommunisere hva som til enhver tid gjelder. Nå skal vi gjøre alt for at det blir en bra Færderseilas i 2021, og at vi kommer tilbake neste år med en god, gammeldags Færderseilas, slik vi alle ønsker», sier generalsekretær Anders Kristensen i KNS.

Til start

0

Dager

0

Timer

0

Minuter

0

Sekunder

Posisjon målgang

N

59.2675699

Ø

10.4075608