14. Jun 2024

Færder fest

Sjekk ut Ferder fest sin nettside her

9.-11. juni 2023 går den femte Færderfestivalen av stabelen med fantastiske Tønsberg Brygge og Tønsberg By som arena. Flere tusen seilere fra Færderseilasen legger til kai i bryggeområdet, og i den anledning blir det folkefest i Tønsberg by.

Det vil bli et variert festivalprogram med konsert, innslag fra lokale foreninger og organisasjoner, og gratisaktiviteter for barn og familie. Altså, noe for alle. VI ØNSKER VELKOMMEN OM BORD!

Konsert lørdag
Lørdag 10. juni kommer Fagernes Yacht Club til Foynhagen. Seilerne kan bestille konsertbilletter ved påmelding (manage2sail), til en redusert pris kr. 395,- (ordinær pris kr. 455,-). KNS har tilgang på 750 konsertbilletter.

Ekstra konsertbilletter
Har dere meldt dere på, men trenger flere konsertbiletter kan dette kjøpes i manage2sail med å «melde» seg på i «klassen» «Ekstra konsertbiletter».

Konsertbilletter blir sendt ut per. e-post når det nærmer seg start på seilasen.


Fagernes Yacht Klubb er lyden av saltvann, solskinn og sommer. Av udødelige hits, gitarsoloer og allsang. Siden 2009 har de gledet konsert og festivalgjengere med tolkninger av noen av de største Yacht Rock-klassikerne gjennom tidene og blitt et av Norges mest etterspurte og populære liveband. Yacht Rock er en samlebetegnelse på musikk som ble popularisert på USAs vestkyst på sent 70 og tidlig 80-tall. Med artister som Toto, Hall & Oates, Kenny Loggins og Steely Dan regjerte Yacht Rockernehitlistene med silkemyk, melodisk rockemusikk ispedd R&B og jazz.

Hvem står bak arrangementet? 

Seilasen til havs er det KNS som er ansvarlig for, når båtene kommer inn til Tønsberg går arrangementet over i «Færderfest». Da er det Færderfestivalen AS  som er arrangør (Tønsberglivet og Focus production), i tett samarbeid med Tønsberg Seilforening.

Til start

0

Dager

0

Timer

0

Minuter

0

Sekunder

Posisjon målgang

N

59.2675699

Ø

10.4075608