13. Jun 2025

Hafjell Ski Marathon + Færder´n

Bli med på dobbel moro med Færderseilasen og Hafjell Ski Marathon!

I 2024 har vi opprettet en helt ny premiering i Færderseilasen for ivrige seilere som også liker en utfordring i skisporet. Nå kan du være med i både Færderseilasen og Hafjell Ski Marathon og vinne flotte premier.

Hafjell Ski Marathon arrangeres 24. februar, mens Færderseilasen går 14.-16. juni 2024. Her får du muligheten til å oppleve det beste fra begge verdener.

Færderseilasen er Norges mest ikoniske seilas. Når starten går i Oslo fredag ettermiddag, setter flere hundre båter kursen ut fjorden, med mål om å nå Tønsberg i løpet av dagen eller natten. For de som elsker vintermagi og skiglede, er Hafjell Ski Marathon stedet å være! Meld deg på Marathon eller trim-klassen for uforglemmelig konkurranse i vakre snødekte landskap.

Blir du med?

Deltagerne vurderes individuelt så det spiller ingen rolle hvilken båt eller hvor mange om bord som har deltatt på Hafjell Ski Maraton. Så lenge du seiler i klassen som har denne premieringen. I 2024 er dette: 
NorRating Tristein i Færderseilasen + Klassisk Helmaraton (42 km) i Hafjell ski Marathon.

(Tid skimaraton * 1,5) + (korrigert seilt tid) legges til grunn for premieringen. 

Premiene blir delt ut under Færderseilasen, og vinneren stikker av med en eksklusiv helgetur til Mosetertoppen for fire personen. Grip sjansen, vær med på dobbel utfordring, og vinn en uforglemmelig opplevelse!

Til start

0

Dager

0

Timer

0

Minuter

0

Sekunder

Posisjon målgang

N

59.2675699

Ø

10.4075608