13. Jun 2025

Bli med oppvarming til Færderseilasen

Kjære Færderseilere,

Er det noen som har lyst til å bli med på en oppvarming til Færderseilasen?

25.-26. mai arrangerer KNS Grundig Sailing Cup, og turbåter med spinnaker og uten spinnaker er velkommen.

Grundig Sailing Cup er en regatta med påfølgende sosial sammenkomst og middag i havnen på KNS.  I utgangspunktet går den over to dager, men dere velger selv om dere vil seile både lørdag og søndag, eller kun lørdag. Det vil bli satt opp klasser entype-båter, som seiler på pølsebane, og for turbåter med spinnaker og uten spinnaker.  

Turbåtene vil seile på faste merker i Oslofjorden på en bane som tar 4-6 timer. Etter seilingen blir det felles middag i teltet, som er satt opp for anledningen i havnen på Dronningen. I teltet selges det også forfriskninger av ulike slag. 

Både seiling, middag og havneplass er inkludert i startavgiften, som er på kroner 400,- pr. person. Alle deltagerne blir tilbudt plass i havnen fra lørdag-søndag.

Meld deg på her under fanen «Notice Board» i påmeldingen så finner du detaljert informasjon.

Vi har et foreløpig tak på 25 båter i hver klasse så her er det «første mann til mølla» som gjelder.

Hvis du ikke har anledning til å delta selv så trenger vi også hjelp til gjennomføringen av after-sail i havnen lørdag. Har du lyst til å være med og videreutvikle dette konseptet til å bli en årlig begiventet i, eller hvis du kan tenke deg å bidra denne ene gangen, så send en e-post til karl@kns.no

Håper å se dere i Grundig Sailing Cup 25.-26. mai

Til start

0

Dager

0

Timer

0

Minuter

0

Sekunder

Posisjon målgang

N

59.2675699

Ø

10.4075608